top of page
JESPER-LINUS

”Min drivkraft är kort och gott att jag älskar svamp. Det är inte konstigare än så.”

Göteborgs Svampodling drivs sedan 2013 av Jesper-Linus Olsson. Han har en bakgrund inom läkemedelsindustrin, och därifrån har han tagit med sig noggrannhet och omsorg om detaljer. Numera är det dock svamp – och framför allt champinjoner av högsta kvalitet – som är den stora passionen. Han ångrar inte karriärbytet utan brukar hävda att ”riktigt bra livsmedel är viktigare än läkemedel”. Svampen odlas helt utan kemiska bekämpningsmedel på Hedefors bruk i Lerum strax utanför Göteborg. Den plockas för hand och tiden från plockning till butiksdisk kan vara mindre än ett dygn. Det ger optimal smak och hållbarhet – något som allt fler konsumenter upptäcker. 

MIX FRÅN

Göteborgs Svampodling

Besök gärna deras egna hemsida för mer information

bottom of page