top of page

För att öka försäljningen av frukt och grönt i butiken är det avgörande att skapa lockande och engagerande exponeringar. Vi kommer ut till er butik för att bygga en inspirerande exponering


Vi skapar mervärde i din butik!

En oförglömlig upplevelse

EXPONERING

Konsumenterna är ständigt nyfikna och söker efter påverkan och information för att göra välgrundade köpbeslut. Vid köp av frukt och grönsaker är det vanligt med spontana beslut. Lundgrens är en pålitlig partner som tillför mervärde till er butik genom att locka konsumentens intresse och stimulera impulsköp. Vårt sortiment innefattar alltid aktuellt och säljande butiksmaterial, komplett med informativ produktinformation och inspirerande recept.

DEMO & EVENTS

Med vår långa erfarenhet av att arrangera inspirerande smakupplevelser i butik har vi framgångsrikt samarbetat med olika leverantörer för matlagningsevent och effektiva produktdemonstrationer. Större ytor möjliggör imponerande demoarrangemang där konsumenternas nyfikenhet genererar en mängd frågor. Genom möjligheten att provsmaka, ta med sig recept och annat ökar sannolikheten för spontana köp. Vi skapar en engagerande atmosfär där kunderna inte bara handlar, utan också inspireras och informeras på ett effektivt och minnesvärt sätt.

KYLAR & MATERIAL

Maximera din butiks försäljning med våra kylar och skyltmaterial! Genom att använda våra kreativa och funktionella lösningar skapar du inte bara en visuellt tilltalande miljö utan ökar också chansen till merförsäljning. Våra kylar håller dina produkter fräscha och synliga, medan vårt effektiva skyltmaterial tydligt kommunicerar erbjudanden och produktinformation. Ta del av möjligheten att optimera din butiks layout och öka intresset hos kunderna, vilket leder till ökad försäljning och nöjdare kunder.

Klicka hem skyltmaterial

 

Vill du veta mer?

 

ANANAS MASKINEN

Upplev smidigheten och ljuvligheten av vårt senaste tillskott – Med denna banbrytande maskin får du inte bara färsk och saftig ananas, utan även en bekvämlighet som förändrar spelreglerna. Snurra på magin och se hur vår Ananas-maskinen levererar perfekt skuren ananas på ett ögonblick. Glöm knivhanteringen och tidskrävande processer – nu kan du njuta av den tropiska godheten utan besvär. Gör varje ögonblick festligt och varför inte låta Ananas-maskinen vara stjärnan på din nästa fruktbuffé? Upplev ananas på ett helt nytt sätt!

anasnas maskin 2.jpg
bottom of page