Vi är förstås beroende av fint väder och bra jordmån. 

Men viktigast av allt är människor med ambitioner, drivkraft och okuvlig yrkesstolthet.

Vad krävs egentligen för att kunna leverera frukt eller grönsaker av absolut högsta kvalitet? Rätt klimat och bra jordmån är förstås en viktig del, men det är bara början. Man måste brinna för det man gör och vara beredd att hugga i lite extra då och då. Man måste vara nyfiken och vilja utvecklas, och man måste ha en yrkesstolthet som hindrar en från att släppa igenom produkter som inte håller måttet fullt ut. Och det där gäller genom hela kedjan, oavsett om man tillbringar dagarna i ett växthus, på ett lager eller i en butik. 

För oss är det viktigt att ha bra relationer med våra leverantörer och kunder. Vi besöker de flesta då och då, och efter mer än 30 år i branschen känner vi många av dem väl, även på ett rent personligt plan. Vi litar på dem och det känns som att de litar på oss, och då kan det ju knappast bli annat än bra. 

Om det sedan är ett globalt företag, som Bollo Fruits i Valencia, eller en lokal odlare, som Glenn i Hoffrekullen, spelar egentligen ingen roll. Utan dem och alla våra andra samarbetspartners hade vi varit som vilket frukt- och grönsaksföretag som helst, och det vill vi ju inte.   ​

Följ oss på sociala medier

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Vi skyddar dina kontaktuppgifter och vill att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Har ni ytterligare frågor efter att ha läst vår policy så Hör bara av er så förklarar vi närmare.

©2018 Lundgrens Primörer