top of page
saaaan.JPG

TASTE THE SUN

”Do you remember your last holiday in the sun? How you and your family, your partner or maybe just yourself enjoyed the warm sunrays? This is exactly what it’s like for our approximately 90 fruit and vegetable varieties..”

Antonio Giuliano
san lucar.JPG

San Lucar Välkommen till SanLucar, där varje bit är en resa till fruktens finaste paradis! Vi är stolta över att erbjuda en exklusiv kollektion av högkvalitativa frukter, handplockade från de mest solmogna plantagerna runt om i världen. Varje frukt är en konstfull balans mellan sötma, saftighet och friskhet, och vårt engagemang för kvalitet sträcker sig från odling till din tallrik.

 

Utforska vår mångfald av smaker, från söta mangos till krispiga äpplen och saftiga druvor – varje tugga är en smakupplevelse utöver det vanliga. SanLucar är inte bara ett fruktvarumärke, det är en livsstil som omfamnar hälsa och njutning.

 

Vårt motto är enkelt: att erbjuda dig det allra bästa från naturen. Upptäck SanLucar och låt varje tugga ta dig med på en resa genom fruktens underbara värld. Det är inte bara frukt; det är SanLucar – där varje smak är en sensation.

MIX FRÅN

San Lucar

Besök gärna deras egna hemsida för mer information

bottom of page