top of page

Handskurna 
Fruktdelikatesser

Färsk, handskuren kvalitetsfrukt helt utan tillsatser

tjej.handskuret.jpg

Tidigt varje morgon ställer vi oss och skalar och skär färsk ananas, papaya, mango, melon, jordgubbar, blåbär och mycket annat. Vi paketerar och skickar till din butik så att dina kunder redan samma dag kan njuta av de fantastiska smakerna på enklast tänkbara sätt.

   Frukten kommer från både Sverige och resten av världen, och varierar förstås beroende på säsong. Men den är alltid färsk, helt utan tillsatser och av absolut högsta kvalitet.

   Hållbarheten från produktion till konsumtion är satt till sex dagar i max åtta grader, men våra kontinuerliga tester har visat att frukten utan problem klarar åtta till tio dagar.

Fruktshakers

LUNDGRENS PRIMÖRSHAKER – HANDSKUREN FRUKT REDO ATT ÄTAS DIREKT!

Om Lundgrens Primörshaker:

• Frukten i våra primörshakers är noggrant handskuren i vårt livsmedelssäkra beredningsrum.

• Vi väljer alltid de mest smakrika frukterna, såsom Extra Sweet Ananas.

• Förpackningen är återförslutningsbar för långvarig fräschhet.

• Varje förpackning är försedd med en etikett innehållande datum, batchkod, näringsvärde samt innehållsförteckning för att garantera kvaliteten.

• En trägaffel medföljer varje primörshaker för en bekväm och god upplevelse.

• Alla bär är noggrant sköljda för att säkerställa renheten och kvaliteten.

Handskuret.framsida.2022.02.02.jpg

Shakers

Mini-Shakers

Skivad & Delad frukt

Upptäck en smakupplevelse utöver det vanliga med våra handskurna frukter, omsorgsfullt skivade och delade för att leverera maximal smak och färskhet direkt till dig! Varje tugga är en resa genom noggrant utvalda frukter, som Extra Sweet Ananas och andra smakrika favoriter. Våra skickliga händer arbetar i vårt livsmedelssäkra beredningsrum för att ge dig enastående kvalitet och noggrannhet.

Ge dig själv den lyxiga upplevelsen av handskurna frukter - en perfekt blandning av kvalitet, fräshhet och fantastisk smak. Vårt engagemang för överlägsenhet lyser igenom varje tugga. Välkommen till en värld av fruktig njutning, skapad speciellt för dig

Tapasbrickor
 

Förbered dig på en färgsprakande smakfest med våra fräscha frukt och bärbrickor, en harmonisk kombination av naturens bästa läckerheter, handplockade för att skapa en fantastisk smakupplevelse!

Varje bricka är en konstnärlig presentation av noggrant utvalda färska frukter och bär, vilket ger en explosion av naturlig sötma och friskhet.

Inuti varje bricka hittar du en mångfald av delikatesser, från saftiga jordgubbar till söta blåbär och fina meloner. Vår passion för kvalitet och smak skapar en sann fest för dina smaklökar, med varje tugga som tar dig på en resa genom naturens bästa skapelser.

De elegant designade brickorna är en inbjudande syn, perfekta för att dela med familjen och vänner eller skapa en färgstark atmosfär vid speciella tillfällen.

Stig in i en värld av chokladlyx med våra Gino-askar, där varje tugga är en resa genom Callebaut-chokladens förtrollande smaker!

Varje Gino-ask är kärleksfullt sammansatt med noggrant utvald frukt för att skapa en smakexplosion som kommer att förföra dina smaklökar.

Den eleganta förpackningen är perfekt för att dela med vänner och familj eller för att skämma bort dig själv med en stunds ren chokladlyx. Varje ask är en presentation av Callebaut-chokladens överlägsna kvalitet, med noggrann etikettering som visar datum, batchkod och ingredienslista.

Gino

 

bottom of page