top of page

MER GRÖNT LJUS I KÖKET

Med SallaCarte jagar du tidstjuvar. Tiden du får över kan istället läggas på mer kreativitet i köket. Målet är att du ska ta emot gästernas beröm oftare. Vi själva står i kulisserna och ler.

SallaCarte är särskilt utvecklat för dig som jobbar inom HoReCa, d v s hotell, restaurang och catering. Vi har under flera år studerat och utvecklat den gastronomiska branschen. Vi har pratat med och inspirerats av matproffs från hela världen. Resultatet är ett brett sortiment av färska, förberedda grönsaker och frukter som utgör grunden i din kreativa matlagning - oavsett om du står i ett skolkök eller är på en stjärnkrog. Som kock förenklas din vardag så att du kan lägga mer kraft på gästernas smakupplevelse.

Du spar också tid eftersom du slipper jaga råvaror från olika ställen. Vissa av produkterna är färdiga att servera direkt, andra används som delkomponenter i matlagningen. Med bra hållbarhet går de också att lagra i kylen till nästa dag. Dessutom får du kanske en stund över för att prata med dina gäster?

Ta del av vad SallaCarte har att erbjuda i vår sortimentbroschyr.

bottom of page