top of page
1-Logo_Balken_Claim.png
1-Header samöucar.png

100 olika frukter  och grönsaker

Trots denna stora variation av exceptionella frukter, så är varje frukt levande och speciell. De kräver mycket omsorg, kunskap och en touch av en grön hand

WORLDWIDE

SanLucar grundades 1993 i Valencia. Idag odlar de sina frukter, grönskaker och smoothies i över 30 olika länder.

Det tar tid att skapa kvalitet.

Varje enskild frukt plockas för hand, precis när den smakar som allra bäst. Det finns enklare och snabbare sätt. Men inga bättre

”Do you remember your last holiday in the sun? How you and your family, your partner or maybe just yourself enjoyed the warm sunrays? This is exactly what it’s like for our approximately 100 fruit and vegetable varieties..”

Stephan Rötzer
2_Stephan.jpg

San Lucar Välkommen till SanLucar, där varje bit är en resa till fruktens finaste paradis! Vi är stolta över att erbjuda en exklusiv kollektion av högkvalitativa frukter, handplockade från de mest solmogna plantagerna runt om i världen. Varje frukt är en konstfull balans mellan sötma, saftighet och friskhet, och vårt engagemang för kvalitet sträcker sig från odling till din tallrik.

 

Utforska vår mångfald av smaker, från söta mangos till krispiga äpplen och saftiga druvor – varje tugga är en smakupplevelse utöver det vanliga. SanLucar är inte bara ett fruktvarumärke, det är en livsstil som omfamnar hälsa och njutning.

 

Vårt motto är enkelt: att erbjuda dig det allra bästa från naturen. Upptäck SanLucar och låt varje tugga ta dig med på en resa genom fruktens underbara värld. Det är inte bara frukt; det är SanLucar – där varje smak är en sensation.

Sortiment

Här nedan ser du några av alla härliga frukter från

våra odlingar över 30 länder

LÄS MER PÅ

3_Sortiment_clementine.png

Clementin.

Om en mandarin verkligen smakar läckert, måste den vara från SanLucar. Vi erbjuder flera olika sorter med olika smaker, så att alla hittar den perfekta.

Mandariner är inte bara en solmogen leverantör av vitaminer under kalla årstider, utan också en uppfriskande delikatess på varma dagar. För att frukterna ska uppnå sin höga juicenivå är rätt bevattning av växterna avgörande.

3_Sortiment_grapes.png

Druvor.

Familjen Giuliano har odlat druvor i generationer och är känd över hela Italien för sina läckra frukter.

Konsten ligger i att hitta den bästa kombinationen av druvsort, hantering och klimat. För att skydda de känsliga druvorna skördas de direkt från vinstocken och placeras i naturliga påsar.

3_Sortiment_avocado.png

Avokado.

Vår avokado får sin oöverträffade smak och krämighet från det faktum att vi låter den mogna naturligt under tropiska förhållanden.

Våra Hass-avokados växer och trivs i bördiga jordar på höga höjder i tropiska och subtropiska regioner. Vi odlar dem så naturligt som möjligt och på ett sätt som bevarar resurserna så mycket som möjligt.

3_Sortiment_pineapple.png

Ananas.

Vår Söta Drottning trivs särskilt bra i Costa Ricas klimat eftersom hon får lika mycket sol som regn här.

Frukterna är smarta vatten samlare som - med sina rosettkransar - leder fukten till växternas mitt, så att deras kött blir friskt och saftigt. De skördas av erfarna plockare endast när de har fullt mognat efter cirka 12-14 månader och är gyllene gula både inuti och utanpå.

3_Sortiment_mango.png

Mango.

Våra mangos med deras röda kinder älskar värmen och fuktigheten.

Därför kan de växa under en extra lång tid i ett tropiskt klimat vid idealiska temperaturer på 25 till 28 grader Celsius året runt. Innan vi skördar dem kontrollerar vi deras sockerinnehåll. Endast när det är tillräckligt högt får våra dyrbara ädelstenar sin söta tropiska smak.

3_Sortiment_grapefruit.png

Grapefrukt.

Med rosa kinder och saftigt rött fruktkött. Vår grapefrukt är inte bara lika vacker som gryningen, utan också riktigt uppfriskande.

För att den verkligen ska trivas, uppfyller vi naturligtvis dess varje önskan. Den älskar regioner med optimala odlingsförhållanden, som Murcia, Sevilla och Córdoba eller Nordafrika, där jorden är bördig och dagarna är soliga.

3_Sortiment_smoothies.png

Smoothie.

På SanLucar anser vi att smoothies ska smaka lika underbart som nya handplockade frukter.

Det är därför vi har gjort hela världen till vår trädgård, där erfarna plockare, i harmoni med naturen, enbart skördar solmogna söta frukter för SanLucar. Nu erbjuder vi dig extremt färska och läckra smoothies och juicer i många populära varianter - skål!

3_Sortiment_strawberry.png

Jordgubbar.

Om en mandarin verkligen smakar läckert, måste den vara från SanLucar. Vi erbjuder flera olika sorter med olika smaker, så att alla hittar den perfekta.

Mandariner är inte bara en solmogen leverantör av vitaminer under kalla årstider, utan också en uppfriskande delikatess på varma dagar. För att frukterna ska uppnå sin höga juicenivå är rätt bevattning av växterna avgörande.

bottom of page