”Vi värnar om de traditionella smakerna men jobbar mycket med utveckling av nya sorter. Syftet är inte att få fram bra produkter, utan fantastiska.”

TEO HERRERO

Bollo International Fruits grundades 1922 av José Vercher Cuñat. Företaget har stannat inom familjen sedan dess, och drivs idag av tredje generationen med den fjärde på inmarsch. Bollo är världskända för sina citrusfrukter – inte minst apelsiner och clementiner – men sortimentet rymmer även mycket annat. Och allt är av absolut högsta kvalitet. Har man lärt känna familjen och följt deras arbete på nära håll förstår man varför. Varje träd skördas exempelvis flera gånger under en och samma säsong. Frukten mognar tidigare på solsidan än längre in i lövverket eller på skuggsidan, och då kan man ju inte plocka allt samtidigt, tycker de. Det är klart att det tar tid, och tid är pengar. Men så blir det bra också.

MIX FRÅN

Bollo Fruits

Besök gärna deras egna hemsida för mer information

Följ oss på sociala medier

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Vi skyddar dina kontaktuppgifter och vill att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Har ni ytterligare frågor efter att ha läst vår policy så Hör bara av er så förklarar vi närmare.

©2018 Lundgrens Primörer