”Våra druvor odlas under unika förhållanden och resultatet är frukt med intensiva färger, subtila dofter och utsökta smaker”

 
ALFREDO MIRALLES

Uvasduce som idag är en av Europas ledande producenter av druvor, grundades av Alfredo Miralles Pérez på 1970-talet. Företaget är fortfarande kvar i familjen men drivs nu av en yngre generation. Uvasdoce ligger i Monforte del Cid i hjärtat av Vinalopó-dalen utanför Alicante, ett område som tack vare temperaturförhållandena, jordmånen och närheten till Medelhavet har närmast perfekta förutsättningar för odling av druvor. Man är också känd för sin innovativa teknik inom produktion och förpackning och resultatet har blivit druvor som inte bara smakar fantastiskt utan som också har en jämn och mycket hög kvalitet. Druvor blir knappast bättre än så här. 

MIX FRÅN

Uvasduce

Besök gärna deras egna hemsida för mer information

Följ oss på sociala medier

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Vi skyddar dina kontaktuppgifter och vill att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Har ni ytterligare frågor efter att ha läst vår policy så Hör bara av er så förklarar vi närmare.

©2018 Lundgrens Primörer